Özgeçmişim


1978 Almanya doğumlu olan Derya Türköz ilk ve orta öğrenimini Almanya Stuttgart’ta tamamlamış, lise eğitimi için Türkiye’ye dönmüştür. Üsküdar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Mannheim Üniversitesi (Almanya) İşletme Bölümü’nde gerçekleştirmiştir. 2005 yılında yüksek lisansını aynı üniversitede 3 dalda tamamlayan Derya Türköz, MatematikLojistik ve Pazarlama alanlarında uzmanlaşmıştır.

Üniversite eğitimine paralel olarak çalışma hayatına da atılan Derya Türköz 2000 yılında perakende (Kaufhof, Bauhaus, Löffler), teknoloji (Fujitsu Siemens), eğitim (Mannheim Üniversitesi) sektörlerinde çeşitli pozisyonlarda görev yapmıştır.

Mannheim Üniversitesi’nden mezun olduktan 2006 yılı itibariyle insan kaynakları alanında farklı pozisyonlardaSiemensLütfi Kırdar Kongre Merkezi ve Media-Saturn (MediaMarkt, Saturn) şirketlerinde çalışmıştır.

Media-Saturn bünyesinde 3 yıl insan kaynakları müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra danışmanlık alanına yönelmiştir. ICF (Uluslarararası Koçluk Federasyonu) üyesi koç olan ve ayrıca Almanya’da eğitmenlik formasyonu alan Derya Türköz, Ocak 2013 itibariyle Türkiye’de TDC (Training Development Center) şirketinin çalışmalarına kariyer koçu ve eğitmen olarak destek vermektedir.

Derya Türköz, İngilizce ve Almanca bilmektedir.  

0 yorum: